Oamenii care ne înconjoară ne lasă câte o amprentă

Oamenii care ne înconjoară ne lasă câte o amprentă

  Viaţa este un şir cursiv de evenimente şi oamenii pe care îi întâlnim ne lasă câte o amprentă invizibilă. La momentul respectiv nu înţelegem semnificaţia, însă în timp primim răspunsuri.

   De la mama am aflat ce este independenţa, tot repetându-mi zi de zi să nu depind de cineva, să fiu pregătită pentru vremuri mai puţin călduroase. Mai târziu, sinceritatea şi sloganurile ei mi-au dat forța să aspir, să înțeleg că atâta timp cât muncesc pentru proiectele în care mă implic este imposibil să nu apară și rezultate.

   Instinctul a fost cel care a declanşat semnalul de alarmă şi în momentele de indecizie am apelat cu încredere la resurse. Nu m-am descurajat nici când am realizat că trebuie să pornesc de la zero și să mă adaptez. Am prins din mers de la oameni cu energie pozitivă care mă motivau și mă speriau în acelaşi timp. 

   Atunci când nu știam să rezolv ceva, mă gândeam la un motto descoperit în facultate. Un puști îmi spusese când nu știam să avansez la probleme practice:

„Toate se fac cu click dreapta.”

   La momentul acela era doar o referire la funcția de la mouse, dar în timp am constatat că tot ce trebuie să faci este să te oprești, să îți iei răgaz şi să cauţi o soluţie. 

   Să nu uităm că suntem amprente pentru cei din jur şi de noi depinde să lăsăm în urmă ceva bun. Pe măsură ce înaintăm în vârstă conştientizăm că perfecţiunea nu există şi obsesia pentru a avea doar ce-i mai bun ne otrăveşte zilele.

  Să înhățăm de la oamenii ce ne înconjoară acel vibe care să ne şlefuiască fără să ne deterioreze personalitatea, să ne dea energie şi atunci când vom simţi că am obosit… să găsim resurse din interior.

   Forta interioară poate face magie, ea ne ajută să depăşim momente, să  înlăturăm obstacole, să nu depindem de vicii.

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră în favoarea ta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.