5 lucruri care le detestăm la bărbați

5 lucruri pe care le detestăm la bărbați

Visăm cu ochii deschişi la pătrăţele şi limbaj elevat, dar când vedem defectele masculilor, mai că ne vine să revizuim lista şi să-i ștergem de pe listă.

Căutăm perfecțiunea și zău că nu este un păcat, însă undeva acolo, în interior, recunoaștem că nu-i momentul să ne îmbătăm cu apă rece pretinzând că-i putem dresa după bunul plac.

N-am putut rezista și am întocmit o listă micuță cu 5 lucruri care le detestăm la acești masculi feroce.

1. Scuipinol peste tot

Domnilor, oricât de minunați aţi fi, atunci când faceţi astfel de gesturi și aruncați cu flegma peste tot, mai că ne vine să vă deparazităm. Şi nu mă refer la aruncat flegma din joi în Paşte, ci la obiceiul acesta scârbos cu care vă mândriți.

Dacă vi se pare cool, treziți-vă, chiar este … BLEAHH

2. ”Ce … motanul …. meu!”

Se știe că bărbații se maturizează cu întârziere, dar când îi auzim cum folosesc la fiecare pas ”Ce BIPPPP mea!” mai că ne doare capul. Sigur se pot găsi în vocabular şi alte expresii care ar putea să fie rostite, nu doar astfel de picanterii care dezgustă.

3. Bârfitori …. până la Dumnezeu și înapoi

Nu suntem invidioase pe talentul vostru, însă firesc ar fi să recunoaşteţi că adorați să şuşotiţi mai mult decât se cuvine. Vă place să arătaţi cu degeţelul şi să vă lăudaţi cu performanţele, să înşiruiţi femeile cu care vă petreceţi timpul. Deşi vă situați în aceeaşi oală cu ele, nu sunteţi capabili să mărturisiţi că sunteţi la fel de fluşturatici precum cele cu care vă faceţi de cap. Nu aruncaţi cu pietre dacă împărtăşiţi aceleaşi pasiuni cu femeile care v-au ajuns prin pat. Maturizați-vă.

4. Dependenţa de femei, însă nu aţi recunoaşte nici dacă aţi fi picaţi cu ceară

Această necesitate se manifestă din scutece. Mămuca îi protejează şi pe măsură ce cresc simt nevoia să li se aline orgoliul și să se aştearnă covorul roşu la fiecare mișcare. Ajung la apogeu când devin adulți și handicapul, nu fizic, ci cel sufletesc, îi îndeamnă să se opună gravitației și să-și arunce două linguri de mâncare în farfurie. Ei ar spune că sunt obosiți, însă credem că le este lene și de propria umbră. Decât să-și pună singuri păpică, mai bine mor de foame!

Doamne, ce bine ar fi să vedem din când în când câte o victimă. :)))

Poate s-ar lecui de acest „handicap”.

5. Marcarea teritoriului. Posesivitatea şi egoismul

Sunt destui bărbaţi fustraţi şi de teamă că vor fi trişaţi, preferă să îşi scoată armele şi să facă uz de posesivitate. Atât de încuiați devin încât interzic inclusiv lectura în jurul lor. Au oroare de faptul că cine ştie, ar putea să li se deschidă mintea femeilor şi-i lasă baltă sau poate că vor doar să se asigure că nu-şi folosesc timpul aiurea. Când vedem că sunt astfel de specii ne vine să o luăm la fugă, să ne călugărim decât să vedem atâta prostie.

Dacă și voi știți alte „calități”, dați de știre.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.