Situații posibile sau imposibile - TU la ce ai renunța

Situații posibile sau imposibile – TU la ce ai renunța?

În materie de provocări sunt ca un șoim, efectiv nu pot rezista ispitei de a prinde prada la cotitură. Și când Sorina de la Scrinul cu cărți s-a gândit să pună întrebarea Tu la ce ai renunța? evident că am zis: PREZENT. Și nu oricum, ci am dat drept la replică. 

Laptop sau telefon?

Temporar aș renunța la ambele. Am experimentat acum vreo 2 ani, fără să planific, și m-am simțit tare bine. Plecasem în străinătate în perioada sărbătorilor de iarnă și nu-mi activasem roaming pe cartelă, iar cei din țară nu m-au putut suna. A fost divin. Am simțit o eliberare să nu mă găsească lumea și să nu fie nevoie să dau explicații sau să vorbesc. Am profitat din plin, m-am bucurat de vacanță. Nu știu cum sunt alte persoane, dar eu prefer să aloc timp familiei și să o las moale cu interacțiunea în online. Știu că a fi blogger este o asumare, dar asta nu înseamnă că la o simplă etichetare în secunda doi să fiu acolo și să dau like. 🙂

Cărți sau TV?

La TV aș renunța instant, fără cărți mi-ar fi foarte greu. Sunt obișnuită să parcurg aproape în fiecare zi câteva pagini și mi-ar fi dor să stau pe uscat. Se întâmplă să am și perioade când nu pot citi, însă chiar și așa, la TV pot pune pauză instant.

Pizza sau hamburger?

Hamburger mănânc ocazional, nu-i ceva vital sau care să mă impresioneze, însă pizza de multe ori este o alegere la îndemână. Asta nu înseamnă că în fiecare zi sau săptămână aș vrea să o consum, dar merită să o știu ca un plan B în cazul în care mă apucă poftele de ceva interzis.

Ciocolată sau fursecuri?

Aleg ciocolata și renunț la fursecuri. Sunt bune ele cu rahat sau nucă, dar totuși, nu stă lumea în loc dacă nu le am pe lista de deserturi. Preferata mea rămâne ciocolata Kandia cu biscuiți sau cea cu ștevie. O minune. Voi ce consumați de obicei? Albă, neagră sau amăruie?

Chipsuri sau pufuleți?

Hmm, ambele le pot șterge de pe listă. Soțului îi plac și când îl apucă nebunia dă iama să le cumpere, dar eu sunt rezervată. Să dau banul pe altceva pentru că nu mă parfumează să le am în dulăpiorul cu delicatese.

Filme sau seriale?

Filmul rămâne la putere. Nu-s lipită de seriale și nici nu m-aș vedea să aștept chinuită să vizionez n sezoane gen Santa Barbara/Tânăr și neliniștitThe Young and the Restless/GOT. Simt că aș pierde esențialul, prea mult timp din viață s-ar scurge pe un scenariu lungit la infinit.

Vacanță la mare sau la munte?

Am fost la mare, dar m-am plictisit. Sunt tipul de om care fuge de soare și preferă să nu se bronzeze. Ultima dată când am vizitat, am putut să le admir pe amândouă, să savurez atmosfera, însă n-am stat să lenevesc la plajă. Mirifică îmbinarea, scopul era să mă plimb.

Dacă și tu ai renunța la ceva, atunci nu sta pe gânduri. Just do it!

Provoc la duel pe Vienela de la Iubesc viața. Sunt curioasă ce preferințe are.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.